Om oss

Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen

 

Lång erfarenhet och stort nätverk

Vi agerar som representant för spanska fastighetsmäklare och byggherrar. Vi har ett professionellt nätverk av samarbetspartner med hög kompetens, lång erfarenhet och över 30 års produktion av bostäder.

Stort urval och trygghet utan mellanhänder

Vi erbjuder ett stort urval av bostäder att välja mellan och framför allt trygghet att genomföra affären. Vi har inga mellanhänder. Bostäderna förmedlas direkt från våra byggherrar!

Enkelhet, hängivenhet och komplett service

Vi skapar enkelhet för er i hela köpprocessen tillsammans med våra samarbetspartner. Vår service är inriktad på att hitta den bästa möjliga lösningen. Vi erbjuder ett f'ärdigt paket där bland annat visningsresa, juridisk hjälp och banklån ingår.

Klara och tydliga svar på alla tänkbara frågor

Vi ger även allmän rådgivning, det vill säga svarar på allmänna frågor kring bosättning i Spanien med mera. Att köpa en bostad utomlands innebär inte bara ett köp av ett nytt hem utan även en bra investering. Vi ger klara och tydliga svar på frågor av betydelse som kan dyka upp i samband med ett köp. Ett besök i fastigheten tillsammans med oss rekommenderas och i samråd med kunden anordnar Hem i Solen visningsresor.

Bra läge för att investera i Spanien

Fastighetspriserna i Spanien har under de senaste två åren sjunkit avsevärt. Vi kan i dag erbjuda förmånliga priser på ett omfattande bostadssortiment direkt från samarbetspartner som sedan länge är etablerade i den spanska fastighets- och byggbranschen.

Vi erbjuder
  • Enkelhet
  • Trygghet
  • Kunskap
  • Stort sortiment
  • Professionellt nätverk
  • Svensktalande personal