Integritetspolicyn

Företags webbplats använder cookies likaså gör alla webbplatser när vem som helst besöker webben och letar efter information på nätet. Cookies är en fil som tillfälligt sparas i ditt besök på den valda webbplatsen. I enlighet med lagen om elektronisk kommunikation skall besökare på webbplatsen informeras om vad cookies används till och ges möjlighet att vägra sådan användning. Cookies innehåller inte virus och kan lätt raderas. En permanent cookies ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. En sessions cookies lagras tillfälligt i datorns minne under den tiden en besökare är inne på en webbsida och ingen personlig info sparas. Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att förbättra din upplevelse av våra tjänster.

Fastighetsbyrån spanska bostäder – HEM I SOLEN (Su Hogar en el Sol-Spanien) är registrerad i Sverige. Org.nr. SE 560401–043801. HEM I SOLEN hanterar personuppgifter från användare på denna Webbplats med respekt och sekretess i enligheten med EU-lagar och vidtar alla rimliga åtgärder för att personuppgifter lagras säkert och korrekt.

Vid registrering, en inskickad förfrågan på denna webbplats, kommer personlig information såsom namn, telefonnummer och mailadress att sparas i vår databas. En komplettering kan ske på hitta.se/eniro.se eller genom våra kontakter; vi samlar även passnummer, betalningsuppgifter för köpare eller säljare, eftersom företaget behöver ha tillgång till detta för att delge viktig information såsom bokningsbekräftelse för valda objekt till bostadsvisningar, samordningsfrågor med byggare eller promotor om valda projekt samt samordning med juristen och banken vid ett bostadsköp. Kontakta oss om du har några frågor eller kommentarer gällande vår policy, eller vår användning av personuppgifter.

När du besöker eller bläddrar i denna webbplats så kan även särskild information, såsom IP-adress, vilken webbläsare som används och information om datorns operativsystem, programversion, språkinställningar och vilka sidor som har visats för användaren sparas.

Du kan närsomhelst avbryta din prenumeration av vårt nyhetsbrev och mejl. Du tas då bort från vår lista och får därefter inga fler mejl eller annan information från Hem i Solen. Under tiden du prenumererar på vårt nyhetsbrev/mejl skyddas din e-postadress på vår säkra server. Din e-postadress behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut, säljes, eller används för andra ändamål än att köpa en bostad hos oss eller genom oss. Läs mer i “Dataskyddförordningen

Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter genom kontaktformulär eller ett mejl så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra ditt önskemål. Godkännandet av dessa villkor innebär uttryckligen ett samtycke till hur vi behandlar data, samt en consensus till hur vi hanterar personuppgifter. 

Om du skulle ha några klagomål avseende vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna dessa till landets tillsynsmyndighet. I Sverige är det Datainspektionen som ansvarar för uppföljning och tillsyn av oss och andra bolag som hanterar personuppgifter på den svenska marknaden. I Spanien heter motsvarande tillsynsmyndighet Agencia Española de Protección de Datos.