Attraktiv country hus med fantastiska vyer

(Ref.: Alt-3 MG)
Atrás
Attraktiv country hus med fantastiska vyer

Beskrivning

Ett attraktivt lanthus med 2 sovrum, vardagsrum med matplats, kök och badrum samt privat pool. Huset är omringat av en vacker trädgård. Luftkonditionering (kall- och värmeluft), WiFi, förråd och verkstad. Rymlig tomt med plats för parkering.

Det charmiga huset ligger i det vackra område som heter Canillas de Aceituno, en trevlig by med affärer, barer och restauranger. Huset nås via en oasfalterad cirka 2,5 kilometer lång väg med spektakulär utsikt över bergen både  i norr och söder.

Huset har ett attraktivt vardagsrum-matsal med braskamin, stora fönster och tillgång till en täckt terrass. Det finns ett elegant amerikanskt kök med ett frukostbord. Huvudsovrummet har dörrar direkt ut till den vackra terrassen. Från uteplatsen har man tillgång till en vacker trädgård där man kan sitta och njuta av solen eller skuggan och en 5 x 3 meter stor pool.

Det finns ett förråd som enkelt kan omvandlas till ett andra badrum. Mer lagringsutrymme finns i poolhuset och ett vedlager. Fastigheten är i mycket gott skick. Det säljs omöblerat.

Flygplatsen i Malaga ligger 67,3 km (58 min bilfärd) bort. Huset ligger bara flera minuters bilfärd from kusten. 

203.500 € 2.101.890 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
1
Bostadsyta:
m2
Pool:
Privat
Flygplatsen:
67km
Straden:
15km

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn