Fristående villa i Mallorca

(Ref.: Mallorca R-4)
Atrás
Fristående villa i Mallorca

Beskrivning

Fristående villa med trädgård nära Cala Murada, Mallorca.

Mallorca - Ett naturparadis. Pinars de Murada R-3.

Pinars de Murada R3 har en design som kombinerar funktionalitet och modern arkitektur med värmen av traditionella Mallorcas hem. En design där naturligt ljus och noggrant utvalda material är i centrum, där pjäsen volymer ger dubbla höjder och attraktiva visuella kopplingar mellan utrymmen. En plats där du kan njuta av den fantastiska Mallorca klimat tack vare stora fönster och utomhus strukturer som verkar förlänga utrymme inomhus, där gränserna mellan inne / ute är skickligt kombineras. Allt detta gör dessa villor något speciellt och annorlunda. En helt ny upplevelse!

Här erbjuder vi en moden 3 rum villa med två sovrum och med stor tomt på 466 m². Villan har en dubbel höjd vardagsrum som ger mer ljus till lägenheten, öppet kök med öns köksbord design i mitten och stora fönster; ett sovrum ligger på markplan för enkelhetens skull. Förutom varm kall luftkonditionering i bostaden kommer att även använda aerotermiskt system. Badrummen är utrustade med golvvärme.

Vi erbjuder dig möjligheten att utrusta ditt hem: du kan välja mellan två olika stilar av utrustning, speciellt konstruerade för våra bostäder. Bolaget förvaltar hyran av tjänster som el och vatten åt dig.

Det finns att välja mellan olika möbelpaket. På bilderna visas en design som kallas alternativ och vi kan erbjuda dig helt möblerad och utrustade så att du får njuta av bostaden från första dagen.

FAKTA

  • Bostadstyp: Fristående villa, ref. Block 16 Nr. 5V
  • Byggyta: 204 m²
  • Bostadsyta: 104 m²
  • Terrass: 64 m²
  • Tomt/Trädgård: 466 m²
  • Orientering: Söder mot grönt område
  • Antal rum: 3 varav 2 sovrum
  • Två badrum med golvvärme
  • Samfällighetsavgifter: 400 €/år

Pris: 355,000 €

Till priser tillkommer cirka 14 % varav 10 % moms och resten administrativa spanska köpkostnader. Parkeringsplats inkluderas i priset

INFLYTTNING: Mars 2016

OMGIVNING

Stranden beläget 900 m från Cala Murada och bredvid alla vikar längs kusten Manacor: Cala Murada Calas Domingos Grand och Petit, Cala Antena, Cala Mandia, Cala Romantica, Cala Magrana, etc.
Golfbanan Vall d'Or ligger bara 5 km från bostadsområdet.

FÖRNÖJELSER
Pinars de Murada vilar mellan småbåtshamnarna i Porto Cristo och Porto Colom. Cala Murada erbjuder alla grundläggande tjänster som behövs för det dagliga livet: restauranger; biluthyrning; stormarknader; kemtvätt; banker; postkontor; läkarmottagningar etc. Buss och taxi länkar även Cala Murada med de andra stora städerna på ön. Den närliggande staden Manacor har en tågstation med direkt koppling till Palma de Mallorca, som även kan nås på 35 minuter via motorvägen som förbinder östra och västra kusten.
Utsikt från bostadsområdet:

Från bostadsområdet kan du njuta av utsikten över antingen Pinars De Murada eller Mallorcas typiska och otroligt vackra naturlandskap med tallskogar som omger området.

För mer information och detaljer, kontakta fastighetsbyrån spanska bostäder- Hem i Solen.

Såld 3.666.689 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
2
Bostadsyta:
204 m2
För installerad A/C:
Ja
Pool:
På beställning
Byggår:
2015
Energi certifikat:
A
Flygplatsen:
45 km
Straden:
900 m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn