Frontlinje med enastående havsutsikt i Calpe, Alicante

(Ref.: Arenal Beach)
Atrás
Frontlinje med enastående havsutsikt i Calpe, Alicante

Beskrivning

Residencial Arenal Beach. Frontlinelägenheter i Calpe, Alicante

Arenal Beach är ett unikt bostadsområde som har en imponerande utsikt över havet och Peñon de Ifach. Här kan du njuta av solskenet och den friska havsluften från din stora terrass. De gemensamma utrymmena inkluderar en swimmingpool för vuxna och en annan för barn samt en terrass på poolsidan med balinesiska solstolar och parasoll. En spiraltrappa leder upp till en upphöjd solterrass, komplett med jacuzzi och solstolar, därav en vattenväg ansluten till poolen nedan vilket skapar ett vattenfall. Arenal Beach har ett privilegierat läge i Calpe, en förtrollande stad där du kan njuta av den autentiska Medelhavslivsstilen, och där du har chansen att utforska över 13 kilometer kust med fantastiska stränder och vikar.

Bostadsområdet består av ett enda block med totalt 28 lägenheter mellan bottenvåningen och 13:e våningen. Det kommer att finnas parkeringsplatser under jord, ett gemensamt område med pooler och dessutom 3 kommersiella lokaler framför kvarteret. På taket kommer det att finnas en solterrass med en uppvärmd jacuzzi.

Alla lägenheter som ska byggas består av 2 sovrum och 2 badrum med olika planlösning och med stora terrasser där du kan njuta av Medelhavets friska luft. Bland finesserna finns kall och varm luftkonditionering och golvvärme i badrummen. Byggföretaget ger dig möjligheten att sätta en personlig prägel på ditt hem med val av material utan extra kostnad under den första byggnadsperioden. För att du ska kunna njuta av ditt hem från dag ett ger vi dig möjligheten att köpa det fullt möblerat med ett urval av två möbelstilspaket: Aktual och LGance. Till varje lägenhet hör en garageplats eller parkeringsplats utomhus.

FAKTA

 • Zon: Calpe-Benidorm, Costa Blanca, Alicante.
 • Typ av egendom: Äganderätt.
 • Fastighetstyp: Lägenhet. Hus med 28 lägenheter i 14 våningar.
 • Antal rum: 3 av vilka 2 sovrum, vardagsrum, kök och terrass
 • Badrum: 1 - 2 med golvvärme.
 • Boarea: Från 80–90 kvm.
 • Terrassyta: Från 16–18 kvm.
 • Totalyt: Från 102–235 kvm.
 • De allra flesta lägenheter har havsutsikt.
 • Inbyggda garderober.
 • Pool: 1 för vuxna och 1 för barn.
 • Varje lägenhet har en parkeringsplats i garage eller utomhus.
 • Valfritt att välja ett av två möbelstilspaket, Aktual eller LGance, för 12 600 euro.
 • Kall och varm luftkonditionering i hela lägenheten.
 • Solterrass med uppvärmd hydromassagejacuzzi.
 • Wifi-routerinstallation i alla lägenheter.
 • Wifi-nätverkstjänst i alla gemensamma utrymmen.
 • Samfällighetsavgift på mellan 1700 och 1800 euro per år.

PRISER

 • Lägenheter från 268,000 euro.
 • På hususpriserna tillkommer 10 procent moms och cirka 4 procent spanska administrativa/juridiska avgifter.

SPECIELLT ERBJUDANDE: Ett paket vitvaror för kunder som köper innan slutet av 30 sept. 2018. Tur/retur biljetter för visningar. Kontakta info@hemisolen.se för mer information.

LEVERANS

 • Okt. 2018. 

OMGIVNING

Arenal-Bol Beach ligger bara 190 meter från din dörr. Det är en av de mest populära stränderna i Calpe och en av de bästa på Costa Blanca. Calpe, med Medelhavsklimat, har 3 180 timmars solsken per år, en genomsnittlig årstemperatur på 18 °C och endast 44 dagar om året med moln, vilket gör det till en idealisk plats att njuta av nära havet. Calpe har finkornig gyllene sand och kristallvatten, kluster av palmer och en förtjusande strandpromenad. Calpe har 14 stränder och vikar. Bortsett från solen är det också det perfekta stället för vattensporter, som dykning, fiske eller segling.

Den livliga strandpromenaden som vetter mot bostaden erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive restauranger, kaféer och glassbarer. Calpe är en stad som präglas med den valencianska kulturen.

Staden är full av kommersiella verksamheter som, förutom otaliga butiker bara 5 minuter från Arenal Beach, inkluderar bankområdet, köpcentret Calpe, Central Plaza, köpcentret Aitana och köpcentret Perlamar. De stormarknader som ligger närmast bostadsområdet är Lidl (550 meter), Mas y Mas (1,5 kilometer), Mercadona (2 kilometer) och Consum (2,5 kilometer). Dessutom finns på lördagsmornar i gamla stan en frukt- och grönsaksmarknad och på måndag, torsdag och lördag morgon finns en annan marknad 500 meter från området.

Skolor ligger inom en radie av 1,5 kilometer, liksom hälso- och sjukvården (både offentlig och privat) och stadshuset. Den lokala polisstationen ligger framför bostadsområdet, bara 100 meter bort.

Calpe har utmärkta kommunikationer med tåg och buss. Den smalspåriga järnvägen (Trenet de la Marina) som går längs kusten från Alicante till Denia har en station i Calpe som ligger 2,8 kilometer från lägenheterna. Det finns en vanlig busservice som förbinder staden med andra städer i provinserna Alicante och Valencia, liksom med Madrid och Barcelona. Den internationella flygplatsen Altet, Alicante, ligger 70 kilometer bort.

För dem som gillar golf finns det flera möjligheter. 18-håls Villaitana, Sierra Cortina-golfbanan och 9-håls Las Rejas golfklubb ligger inom en radie på bara 4 kilometer och i närliggande städer har du Don Cayo i Altea Hills, Bonalba i Mutxamiel och Golf Ifach i Calpe.

Calpe har även marinor som fiskehamnen och Calpe Royal Yacht Club vid foten av den imponerande klippan Peñón de Ifach, medan Puerto Blanco Yacht Club ligger cirka 3 kilometer söderut.

 

Från Såld 2.768.092 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
2
Bostadsyta:
80 m2
Luftkonditionering:
Ja
Pool:
Gemensam
Garage:
Ja
Takterrass:
Ja
Golvvärme:
Ja
Hiss:
Ja
Byggår:
2018
Utsikter:
Utsikt över havet/pool
Flygplatsen:
70 km
Straden:
200 m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn