Hus i Benitatxell, Moraira-Javea

(Ref.: Vapf)
Atrás
Hus i Benitatxell, Moraira-Javea

Beskrivning

Enastående lyxiga hus nära havet med fantastisk utsikt, Costa Blanca - Alicante.

Efter framgången med Novamar Suites fas 1 koncept, har byggmästaren igång med byggandet av Novamar Suites 2, med ett spektakulärt läge vid havet, i Cumbre del Sol bostadsområde, i Poble Nou de Benitachell, 2 km från centrum, 4 km från Moraira och 7 km från Javea. Ett bostadsområde som åtnjuter stor popularitet och efterfrågan, som ligger i norra delen av Costa Blanca, med underbara klart blå vatten vikar och inom kort avstånd från internationellt kända turistmål.

Novamar Suites 2 är en gated bostadsområde med moderna lyxiga lägenheter som ligger intill havet i ett av de mest exklusiva områdena i Medelhavet, med fantastisk havsutsikt. En prestigefylld komplex med privat tillgång till en 417 kvm Wellness Club med en uppvärmd inomhuspool med motström simning systemet, spaavdelning, bastu och jacuzzi, gemensamma trädgårdar, hiss, garage och flera andra sköna saker.

Anläggningen består av två hushelhet av lägenheter med endast 9 objekt per kvarter, allt inför en sydvästlig riktning. Hemmen har golvytor på mellan 177,99 kvm och 241,94 kvm, inklusive den proportionella delen av de gemensamma utrymmena. Den interna layouten, resultatet av en noggrant studerat design och inredning projekt, ser till alla rum har direkt tillgång till terrassen på framsidan av byggnaden, uppnå fantastiska ljusstyrka och havsutsikt.

Varje block har 6 lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum och ytterligare 3 lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum. Alla av dem har stora vardagsrum, rymligt fullt utrustat kök med separat skafferi/tvättstuga och stora terrasser på mellan 40.55 kvm och 93.90 kvm.

Lägenheter byggda till högsta standard, med lyxiga material och utrustning från följande varumärken: Inalco, Hakwood, Duravit, Grohe/Hansgrohe, Corian/Porcelanosa (Krion), Silestone, Siemens, Sonos, Iddero, Mobotix, Niessen, Schüco/Technal, Daikin, etc. Lägenheter med luftutsläpp luftkonditionering, golvvärme överallt, KNX smarta hem automationssystem styra belysning, rullgardiner, luftkonditionering och tekniska larm, flera rum ljudsystem, förstärkt ytterdörren, hårda eller högblank lackad panel, etc.

Mindre än 3 minuters promenad till Adelfas Shopping Centre, bredvid La Cumbre Restaurant och pass Club idrottsområde med tennis-och paddeltennisbanor. Bara en kort bit till Cala Moraig Beach och Lady Elizabeth International Junior School.

En utveckling på en plats som gör att du kan slappna av lyssna till ljudet av havet medan du njuter av utsikten över en av de vackraste kusterna på norra Costa Blanca.

 • Lägenhet Ref. TA017, Modell B, 1 tr. Priser från: 383,000 €
 • Yta från 182,20 kvm
 • Rum 3 varav 2 sovrum
 • 2 badrum
 • Terrasser, porch, utiskt över havet

Grund fakta:  

 • Exteriör snickeri
 • Inredning Snickeri
 • Konstruktion: Isolering radhus struktur som bildas av betongpelare och balkar, ytterväggar med tegel och isolerad luftkammare, partitioner invändig ljudisolering, etc ... (För mer information vänligen kontakta oss)
 • Utrustat kök
 • Telekommunikation tillgång  
 • VVS-installationer

För mer detaljer och planritningar, kontakta oss.

Från 383.004 € 3.955.933 SEK
Sovrum:
3
Badrum:
2
Byggnadsyta:
182 m2
För installerad A/C:
Ja
Pool:
Privat
Garage:
Ja
Takterrass:
Ja
Vitvaror:
Ja
Byggår:
2014
Avstånd till stranden:
5 km

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Kontakta oss

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn