Lägenhet på första våning med havsutsikt

(Ref.: gd0308)
Atrás
Lägenhet på första våning med havsutsikt

Beskrivning

Lyxig lägenhet i elitkomplexet Marjal. Bekväm och modern design! Stor terrass med utsikt över poolen och havet!

Lägenheten har två sovrum med stora garderober, två badrum varav ett i en-suite, ett välutrustat kök, ett rymligt och ljust vardagsrum smakfullt inredda garderober och en stor terrass med en vacker utsikt över trädgården och havet. Automatiserat centralt system "smart house".

Anläggningen har ett stort område med en rik uppsättning av underhållningstjänster för rekreation, ett vackert grönområde med pooler för vuxna och barn, en lekplats, en tennisbana, ett gym, en bastu, en inomhuspool med jacuzzi, allt för att avkoppla sig. Området är mycket rent och lugnt. Alla bekvämligheter finns på kort promenadavstånd.

Guardamars vackra vita sandstrand ligger 15 minuters promenad bort. Fem minuters promenad till Guardamar centrum med alla affärer, restauranger och tjänster.

FAKTA

 • Område: Guardamar del Segura
 • Ref. Gd0308. Första våningen lägenhet av 5 plus bottenvåning
 • Bostadsyta: 80 m²
 • Terrass: 12 m²
 • Rum: 2 plus vardagsrum, kök, uteplats och terrass
 • Badrum: 2, ett badrum
 • Smart hemsystem installerad
 • Central luftkonditionering
 • Gemensam pool och stängd
 • Tennisbana
 • Orientering: Söderläge

PRIS

 • € 190,000
 • Tillkommer cirka 14% varav 10% moms och resten spanska administrativa/legala bostadsköpkostnader

LEVERANS

 • Omedelbara

OMGIVNING

Guardamar del Segura ligger i södra Costa Blanca, 25 km från Alicantes internationella flygplats. Medelhavets magi och skönhet smälter samman i denna stad med mer än 14 ​​kilometer sanddyner som bildar ett naturskyddsområde i form av en unik skog. Guardamar ligger vid mynningen av Segurafloden och har en mängd lokala naturresurser och en stor tallskog.

Guardamar del Segura är ett stort område på 840 hektar, en Forest Park, känd som "Dunas de Guardamar ". Ett bra skäl för promenader och beundran är Sofia Reina Park som stoltserar med en varierande uppsättning av inhemsk flora och fauna. Det är ett vackert område med sjöar, vattenfall och vandringsleder. Den långa magnifika sandstranden täcker Guardamars kust, den mest centrala stranden heter Arugula. Det finns även orörda stränder som Playa del Moncayo eller Los Tusales, nära mynningen till Segura.

Gastronomin är bland de mest attraktiva i området, bland annat räkorna i Guardamar som är de bästa i Costa Blanca. Här finner vi ett varierande utbud av typiska rätter, genom ett flertal matställen som erbjuder både lokala och internationella rätter.

Guardamar erbjuder också ett intressant kulturellt arv, bland annat Arkeologiska museet i etnologi och paleontologi, som ligger i kulturhuset.

Varje år äger där rum festivaler, karnevaler och evenemang, i februari firas mycket färgstarka karnevaler. Från april till oktober firas ett flertal religiösa högtider med dess olika traditionella fester och traditioner.

Staden Guardamar har bussförbindelse med Alicante och flygplatsen. Den ligger 35 minuters bilfärd från flygplatsen och 35 minuter från Alicante City. Torrevieja ligger cirka 15 km söderut och La Zenia Boulevard ligger mindre än 25 minuter därifrån. 

190.000 € 1.962.453 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
2
Byggnadsyta:
80 m2
Pool:
2 pools
Garage:
Ja
Möblerad:
Ja
Vitvaror:
Ja
Domotik:
Ja
Gym:
Ja
Hiss:
Ja
Flygplatsen:
25km
Avstånd till stranden:
700m
Avstånd till staden:
500m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Kontakta oss

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn