Lägenheter i Costa de La Luz

(Ref.: Las Marismas)
Atrás
Lägenheter i Costa de La Luz

Beskrivning

Residens komplex ”Las Marismas” Isla Canela, Costa de la Luz, Andalucía, Spanien

Privat bostadsområde vid golfbanan och 1500 meter från stranden. Det ligger i ett mycket lugnt naturområde där man kan njuta av utsikten över havet, floden Guadianas mynning och Portugal. Bostadsområdet består av tre hus med totalt 153 lägenheter. Det finns en stor härlig trädgård inne på området. Området har två gemensamma pooler, en för vuxna med belysning i och en barnbassäng. Det finns även två paddelbanor.

Det finns möjlighet att köpa till parkeringsplats och förråd. Bostadsområdet är utrustat med hiss, elektronisk porttelefon, parabolantenn för satellit-TV och förinstallation för kommunikationssystemskablar.

Lägenheterna har förinstallation för luftkonditioneringssystem kyla/värme med värmeväxlare (splitsystem). För anslutning i vardagsrummet och i varje sovrum. Det finns även fristående system för eluppvärmning. Köket är möblerat med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys, fläkt, spis och varmvattenberedare.

Det finns larm, säkerhetsdörr, fönster med dubbelglas, typ Climalit, med persienner, utvändig finish i PVC. Tveka inte att kontakta Fastighetsbyrån Hem i solen för mer information.

FAKTA

  • Område: Costa de La Luz - Costa del Sol
  • Fyravåningshus plus bottenplan.
  • Bostadsyta från 50-119 kvm plus terrasser.
  • Terrass från 15 kvm.
  • Rum: 2-3 sovrum, kök och vardagsrum.
  • Inflyttningsbar med nycklar i hand.
  • Parkeringsplats inkluderas i priset.
  • På priset tillkommer cirka 14 procent, därav 10 procent spansk bostadsmoms och resten, 3–4 procent, spanska administrativa/juridiska kostnader för bostadsköpet.

OMGIVNING

Residens Las Marismas ligger i Isla Canela. Isla Canela erbjuder något för alla. Det ligger i Ayamonte med Algarve i Portugal som närmaste granne. De saltträsk som omger ön är ett naturreservat för fåglar (däribland Flamingo, Häger och Örn) och över 3 000 olika arter stannar där för att vila på väg till och från Europa på höst och vår. Helt enkelt en exotisk upplevelse. Här finns också ett 18-håls golfbana som passar såväl nybörjaren som proffsspelaren. Marina Isla Canelas erbjuder 231 flytande kajplatser och ett område med barer, restauranger, butiker och ett stort urval vattensporter.

Isla Canelas vita sandstränder, där EU:s blå flagga vajar stolt, sträcker sig hela 7 kilometer. Besök någon av de många strandbarerna där man kan njuta av lokala specialiteter, prova på en vattensport eller ta en skön promenad längs strandpromenaden. Isla Canelas stränder tillhör de bästa i Spanien.

Det strategiska läget, precis på andra sidan Guadianafloden gör det möjligt att besöka Vila Real de Santo Antonio i Portugal som ligger 15 minuter bort. Ingen bil behövs, det är bara att hoppa på färjan. Du får två länder till priset av ett!

Från den vackra staden Ayamonte tar man sig över en bro till ön. Ayamonte är en typisk spansk stad med blommande apelsinträd och torger fulla av kaféer, barer, restauranger, butiker, tapasbarer m.m. Det finns kollektivtrafik till och från ön.

Staden Huelva ligger bara 30 minuters bilresa därifrån. Världsstaden Sevilla ligger inte mer än 90 minuter härifrån.

Bostadsområdet ligger mitt emellan två flygplatser. Faro i Portugal ligger närmast (50 minuter på motorvägen) medan Sevilla ligger 90 minuter bort.

Från 128.000 € 1.322.074 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
2
Byggnadsyta:
67 m2
Pool:
Gemensam
Garage:
Ja
Hiss:
Ja
Byggår:
2020
Energi certifikat:
A
Flygplatsen:
55 km
Avstånd till stranden:
1500 m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Kontakta oss

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn