Lägenheter med öppen utsikt i centrala Campello

(Ref.: Abedules II)
Atrás
Lägenheter med öppen utsikt i centrala Campello

Beskrivning

Strandnära lägenhet till salu med centralt läget i Campello-Alicante

Nyproducerade lägenhet i andrahandsmarknaden med två sovrum, två badrum och balkong. Lägenheterna har utsikt över en park och staden. Lägenheten är perfekta som semesterbostad eller för att bo året runt. Byggnaden ligger lika nära havet som till stadens centrum, bredvid en allmän park och nära till den lokala spårvagnsstation (TRAM). Nära till hands finns alla de tjänster och bekvämligheter du kan behöva. Garaget är inkluderad i bostadspriset. Denna bostad inkluderar färdigt kök, med Vitroceramic, köksskåp, diskbänken, vattenpump och fläkt. Lägenheterna är inredda och färdiga för att flytta in. Sovrummen inkluderar inbyggda garderober och badrummen är färdiga med allt inklusive belysning. Bostaden har installerad centralt A/C kall- och varmluft. Tillgång till Satellit-TV och ADSL Internet koppling. 24 timmars bevakning i bostadskomplexet, och porttelefoner vid husingången. Klassas som lyxfastighet. Nära det kommersiella området, affärer, gångavstånd till havet, till golf och nära marinan och stranden. Bilderna på sidan är från Show Room.

FAKTA

 • Området: Campello
 • Fastighetstyp: Lägenheter. Escalera 4, Våning 2 av 7
 • Byggår: 2015-2016
 • Rum: 3 varav 2 sovrum
 • 2 Badrum varav ett i en-suite
 • Möblerad
 • Garage
 • Förråd
 • Bostadsarea: 89,76 kvm
 • Boarea: 73,52 kvm
 • Terrass: 11 kvm
 • Pool
 • Videoporttelefon vid ingången till bostadskomplexet
 • Tillgång till uppkoppling och andra Internettjänster
 • Läge: Sydväst. Öppen utsikt över Campello
 • Källarrum (ca 9 kvm). Parkeringsplats är nu inkluderas (värd 5,000 €).
 • På priset tillkommer cirka 14% varav 10% moms och resten spanska administrativa/ juridiska köpkostnader
 • Se plan för denna lägenheten nedan mellan bilderna

OMGIVNING

Campello- Bostadskomplexet ”Los Abedules” ingår i projektet ”Campello Parque Central”, ett stort område under utveckling i stadens hjärta, med en park mitt i området och som kommer att ge plats åt 700 hem på 2, 3 4 och 5 r.o.k. -bostäder med genomtänkt formgivning, med rymliga balkonger och dessutom loft och vindsvåningar med solterrass.

Vi tänker på er dröm om ett idealställe att bo på, ert hem i solen. Ett hem fullt med högkvalitativa komponenter och finish som kan erbjuda er högre livskvalitet, tack vare att våra bostäder är utrustade med all komfort som förväntas i dagens läge. De gemensamma utomhusutrymmena med swimmingpool, festlokaler, lekplats för barn och avslappningsutrymme kommer att ge er en känsla av att alltid vara på semester.

Campello ligger 13 kilometer från staden Alicante, i hjärtat av Costa Blanca. Att bo där betyder att njuta av Medelhavet med all sin intensitet och dess lugna vatten, njuta av klimatet med sina 320 soliga dagar och de varma kvällarna. El Campello är en stad med fisketradition som har klarat av att omvandlas till en framstående turiststad utan att förlora sina rötter. Sina 23 kilometers kust är ett paradis för sinnena, där man hittar fängslande sandstränder längs med hela strandpromenaden.

Havsälskare kan njuta av vattensporter så gott som året runt: segling, windsurfing, vattenskidor, roddsport, kanotpaddling samt dykning i det vackra och rika havsbotten som omringar oss med ett paradis av växt- och djurliv.

Bostadskomplexet ”Los Abedules” är beläget i El Campello, lika nära havet som till centrum. Intill 35 000 kvm av publikt grönområde där man kan promenera, idrotta eller vila. Vid TRAM-stationen, det bästa transportmedlet för att resa mellan El Campello och Alicante stad (snart med hållplats vid Alicantes centraltågstation), eller förflytta sig genom kusten ända till staden Denia.

Det ligger 10 minuter från A7-motorvägen och 20 minuter från Alicante ”El Altet” international flygplats. Omringad av affärsgator med 13 000 kvm näringsverksamhet, moderna butiker, snabbköp, restauranger, m.m. Dessutom finns det ett sportcenter utrustat med inomhusbassäng med olympiska mått och ett samfundcenter för personer över 60 år, och bara 5 minuters promenad till vårdcentralen. 

215.000 €
Sovrum:
2
Badrum:
2
Bostadsyta:
89 m2
Luftkonditionering:
Ja
För installerad A/C:
Ja
Pool:
Gemensam
Förråd:
Ja
Garage:
Ja
Möblerad:
Ja
Vitvaror:
Ja
Hiss:
Ja

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies. !!politica_privacidad