Parhus for sale nära stranden Campamor

(Ref.: R-1836)
Atrás
Parhus for sale nära stranden Campamor

Beskrivning

Mysigt parhus med stor terrass och trädgård nära stranden, Campoamor

Fantastiskt parhus beläget i bostadsområdet Montemar. Huset består av 4 rum varav 3 sovrum, två badrum, fristående kök utrustat med vitvaror, tvättstuga-förråd, stort vardagsrum, stor tomt med grill. Bara 700 meter från den magnifika stranden Campoamor. Residencial är omgiven av tallar och nature grönt område. I omgivningen finns vandringsleder där du kan njuta av naturen.

Mycket nära till alla bekvämligheter och fritidsområden. Området har ett brett utbud av restauranger, chiringuitos och barer, stormarknader, klinik, apotek, kyrka, busshållplats och en stor lekplats. På 10 minuter har vi ett av Europas största köpcentrum, La Zenia Boulevard, med roliga och diverse föreställningar för unga och gamla året runt, restauranger och alla slags affärer och affärer som gör att du spenderar en mycket trevlig dag. I riktning mot Cartagena har vi stränderna i Mar Menor, San Pedro del Pinatar och lerbadet San Javier där du alltid kan njuta av saltbadet. Ett hus att vara nära allt med några hundra meter avstånd från det hektiska sociala livet. Flygplatser som ligger nära är Alicante med 55 km och San Javier med 20 km.

FAKTA

 • Plats: Campoamor, söderut om Costa Blanca-Alicante.
 • Bostadstyp: Parhus.
 • Boarea: 92 m² på två våningar.
 • Tomtarea: 165 m².
 • Rum: 3.
 • Badrum: 2.
 • Vardagsrum, kök, uteplats, terrass, balkong och tvättstuga-förråd.
 • Väderstreck: Östläge.
 • Energicertifikat: E.
 • 700 meter från stranden.
 • 10 minuter från olika golfbanor: La Rambla, Campoamor och Villamartin.

PRIS

 • 175,000 €
 • På försäljningspriset tillkommer cirka 14% därav 10% moms och resterande summa spanska administrativa/juridiska bostadsköpkostnader.

OMGIVNING

Campoamor är ett område i vilket du har tillgång till affärer, service och nattliv på några minuter, det innefattar ett stort område som sträcker sig flera mil från havet och upp i bergen. Här finns många fina golf bannor och vandringsleder, såsom t.ex. Campoamor Golf och det påkostade Las Colinas de Campoamor.

Omgiven av tallar och pinjeträd, cypresser, rosor, fikusar, apelsin- och olivträd, ligger den påkostade golfanläggningen och den storslagna utsikten ner mot havet är minst sagt imponerande. Här ser man ända ner till La Manga och Mar Menor i söder och Alicante i norr. Bredvid ligger Cabo Roig som anses av många vara södra Costa Blancas juvel. Känd för sina sandstränder, luxuösa villor och natursköna promenadsträckor längs Medelhavskusten med utsikt ända till Torrevieja i norr och La Manga i söder.

Stränderna Cala Caleta och Cala Capitan har utmärkelsen Blå Flagg för dess miljövård, service, säkerhet och inte minst skönhet. I området Campoamor finns förstklassiga restauranger, både nere vid havet och längs huvudvägen. Den gamla hamnen i Cabo Roig är väl värd ett besök. Här är segling den stora sporten men andra vattensporter erbjuds också under sommarhalvåret. Det vackra gamla vakttornet - Torre Vigía de Cabo Roig - fulländar den fridfulla maritima miljön.

175.000 € 1.807.523 SEK
Sovrum:
3
Badrum:
2
Byggnadsyta:
92 m2
Luftkonditionering:
Ja
Pool:
Nej
Möblerad:
Ja
Vitvaror:
Ja
Tvättstuga:
Ja
Flygplatsen:
55 km
Avstånd till stranden:
700 m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Kontakta oss

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn