Parhus i Cabo Roig

(Ref.: VA XXV)
Atrás
Parhus i Cabo Roig

Beskrivning

Charmiga parhus (Townhouses) med takterrass och havsutsikt i det väl omtyckta området Lomas de Cabo Roig, söder om Costa Blanca.

Här kan vi erbjuda nästa bostadsprojekt av 51 parhus med stor takterrass, en av kustens allra populäraste byggherre. Residenset ligger på en höjd i Lomas de Cabo Roig. Soliga hus i två våningar med 3 sovrum, 2 badrum, trädgårdar och charmiga innergårdar och takterrasser med utsikt över havet. Alla bostäder har underjordisk parkeringsplats. Komplexet kommer att ha två pooler varav en uppvärmd som kommer att göra detta magnifika residens en plats att leva hela året runt, här njuter man av sitt hem och sin trädgård, liksom av den fantastiska havsutsikten. 

Bilderna som visas är tagna från visningshus på en tidigare av byggares bostadsprojekt; aktuell kampanj kommer att innehålla samma typ av designer och kvaliteter.  

I priset ingår vitvaror och möbler i köket bland annan: Keramikhäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, tvättmaskin och kylskåp. Uppvärmda golv i vardagsrummet och badrum. Garage plats under jord. Erbjudandet gäller för närvarande. Full badrumsmöbler med spotlights samt spotlights i kök. För att få planlösning och en uppdatering angående försäljning och prissättning vänligen kontakta Fastighetsbyrån Hem i Solen. 

FAKTA

 • Ref. VA XXV
 • Område: Cabo Roig, Costa Blanca söder
 • Byggnadstyp: Radhus i två plan med trädgård, terrass och takterrass
 • Byggår: 2015-2016
 • Boyta: 88 m²
 • Takterrass: 31 m²
 • Balkong/terrass: 9 m²
 • Tomt: 49-207 m² klinkersbelagd golv
 • Rum: 4 varav 3 sovrum, vardagsrum med golvvärme och terrass
 • Badrum: 2 helkaklat och färdiga rum med golvvärme
 • Pooler: Två, en av dem uppvärmd
 • Avstånd till strand: 2,5 km
 • Energiklass: A
 • Fasad beklädnad med sten
 • Dubbla fönster med akustiska egenskaper
 • Ingår en parkeringsplats i garage

LEVERANS: Dec. 2016

PRISER: Nu från 149,900 eur

På priset tillkommer cirka 14% varav 10% moms och resten spanska administrativa köpkostnader.

OMRÅDE

Cabo Roig är ett exklusivt område vid kusten och Loma de Cabo Roig ligger på en höjden, ett par kilometer från kusten. Kännetecken i Cabo Roig är strandliv i grönskande miljöer. Cabo Roig är ett av de mest exklusiva områdena söder om Costa Blanca, cirka 3 kilometer söder om La Zenia. I Cabo Roig finns lyxiga villor med ett strandnära läge och helt omgivna av grönska. Här finns två härliga och långgrunda sandstränder, med inslag av röda klippor. Båda stränderna, Cala Capitan och Cala Galeta, har blå flagga- den europeiska miljöutmärkelsen för en ren och fin strand.

Det finns mycket att upptäcka och göra i området. Bland annat ligger en liten trevlig båthamn vid Cala Galeta. Här finns det möjlighet till dykning samt att boka fisketurer.

Det finns en trevlig och bra blandning av affärer och restauranger i området och olika lokala spanska fester i orten. På stränderna finns ett flertal mindre restauranger med barer och caféer.  I närheten ligger det väl omtycka Agua Marina och här finns ett stort utbud av såväl det spanska som internationella köket. Här ligger även flera barer av internationell karaktär vilket skapar en trevlig variation. Både i Cabo Roig och Agua Marina hittar du större matvaruaffärer.

Från Cabo Roig tar du dig smidigt till Alicante flygplats via AP-7 i La Zenia eller via N-332 knappt en timma. Flygplatsen San Javier ligger 20 minuters bilfärd i Murcia. På cirka 10 minuters bilfärd når du La Zenia Boulevard eller tre olika golfbanor inom området. I närheten av Cabo Roig har du även Campoamor med ett stort utbud av tjänsten och restauranger. 

149.900 € 1.548.272 SEK
Sovrum:
3
Badrum:
2
Bostadsyta:
88 m2
För installerad A/C:
Ja
Pool:
2 pools
Garage:
Ja
Takterrass:
Ja
Vitvaror:
Ja
Golvvärme:
Ja
Byggår:
2016
Energi certifikat:
A
!vistas:
Alicante
Flygplatsen:
48 km
Straden:
2,0 km
!distancia_ciudad:
1 km

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn