Strandnära duplex till salu i Guardamar

(Ref.: Gdmar)
Atrás
Strandnära duplex till salu i Guardamar

Beskrivning

Takvåning duplex nära stranden och alla bekvämligheter

Bostadshus i Guardamar del Segura, 800 meter från en av dess bästa stränder, några minuter från en stor livsmedelsbutik och 10 minuters promenad från Guardamars centrum där man hittar alla sorts tjänster och bekvämligheter.

Huset har totalt 28 lägenheter, fördelade på 7 våningar med 4 lägenheter per våning. Alla lägenheter består av 2 sovrum och 2 badrum, öppet konceptkök, vardagsrum och terrass. Dessutom har takvåningarna (duplex) ett omklädningsrum i anslutning till det största sovrummet och en privat takterrass. Lägenheterna på bottenvåningen har en främre och bakre terrass, med ingångenskild från resten av lägenheterna.

Huset har två hissar för extra bekvämlighet, en gemensam pool på 17 m x 7 m med stora grönområden omkring och 35 parkeringsplatser.

FAKTA

 • Område: Guardamar de Segura, Costa Blanca, Alicante.
 • Byggnadsår: 2018.
 • Fastighetstyp: Lägenheter och takvåningar i duplexform högst upp i byggnaden, 7 våningar.
 • Bostadsyta: 98 m².
 • Antal rum: 3 varav 2 sovrum, vardagsrum-matplats, kök och terrass
 • 2 badrum.
 • Privat takterrass för takvåningarna.
 • Inbyggda garderober.
 • Luftkonditionering A/C.
 • Gemensam pool.
 • Grönområde.
 • Inhägnat område.
 • Energicertifiering: Pågår.

PRIS

 • Från 242,000 €.
 • På samtliga priser tillkommer cirka 14 procent varav 10 procent moms och resten spanska administrativa/juridiska inköpskostnader.

LEVERANS: Augusti 2018.

OMGIVNING

Guardamar del Segura ligger i södra Costa Blanca, 25 km från Alicantes internationella flygplats. Medelhavets magi och skönhet smälter samman i denna stad med mer än 11 ​​kilometer sanddyner som bildar ett naturskyddsområde i form av en unik skog. Guardamar ligger vid mynningen av Segurafloden och har en mängd lokala naturresurser och en stor tallskog.

Guardamar del Segura är ett stort område på 840 hektar en Forest Park, känd som "Dunas de Guardamar " nämnde Area Naturintresse. Ett bra skäl för promenader och beundran är Sofia Park Reina för att visa en vacker uppsättning av inhemska floran och faunan. Det är ett vackert designad utrymme med sjöar, vattenfall och vandringsleder. Den magnifika sandstranden bilda täcker Guardamar kust, nästan 14 km förlängning och den mest kosmopolitiska stranden eller centrum Arugula. Det finns även oskulder stranden som Playa del Moncayo eller Los Tusales, nära mynningen av Segura. Alla är fullt försedda för allmänheten.

Gastronomi: Räkorna i Guardamar är de bästa i Costa Blanca. Typiska rätter är kitteln, de kokta ålar med bollar och vitlök. Det finns många anläggningar som förbereder rätter av både lokala och internationella rätter.

Platser: Strander El Moncayo, The Rocket, The Tusales. Salinas de La Mata. Campo de Guardamar. Cerro del Castillo. Desembocadura floden Segura.

Kulturell erbjudande: Arkeologiska museet i etnologi och paleontologi, som ligger i kulturhuset.  Museo " Ingeniero Mira".

Festivaler och evenemang: I februari har mycket färgstarka karnevaler. I april och påsk passion play. Sker Pilgrimsfärd till Vår Fru av Fatima den 13 maj. I juni hålls av San Juan brasor. I juli morer och kristna gör ca 25 dagars San Jaime. I september är de högtider Campico för att hedra Jungfru av Fatima. I oktober fira Vår Fru av Rosenkransen.

Rundtur i staden: Las Dunas. De saltsjöarna i La Mata och Guardamar Field, deras vägar och diken.

Från 242.000 € 2.499.545 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
2
Byggnadsyta:
98 m2
Luftkonditionering:
Ja
För installerad A/C:
Ja
Pool:
Gemensam
Garage:
Ja
Takterrass:
Ja
Hiss:
Ja
Byggår:
2018
Energi certifikat:
En proceso
Flygplatsen:
25km
Avstånd till stranden:
200m
Avstånd till staden:
800m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Kontakta oss

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn