Strandnära lägenheter i Andalucía

(Ref.: Las Palmeras)
Atrás
Strandnära lägenheter i Andalucía

Beskrivning

Residens "Las Palmeras", vid första strandlinjen på Isla Canela

Costa de la Luz, Huelva-Andalucía

Privat bostadsområde som ligger vid första strandlinjen. Består av fyra hus med totalt 136 lägenheter och en stor trädgård. Alla lägenheter har terrasser med utsikt mot stranden. Härlig omgivning med vackra trädgårdar och nöjen och service på gångavstånd. Området har två gemensamma pooler, en för vuxna med belysning i poolen och en bassäng för barn. Två paddelbanor. Från området har du direkt tillgång till stranden.

Isla Canela Golf Apartments är ett idealiskt alternativ för dem som vill njuta av golf under vistelsen eller helt enkelt föredrar ett område nära stranden och Ayamontes stad i en lugnare miljö. Alla lägenheter ligger i privata komplex som omger Isla Canela golfbana. Rymliga lägenheter med 2–3 sovrum med 2 bad och tvättrum, fina trädgårdar och pooler. Alla lägenheter har en privat parkeringsplats inom komplexet.

Upptäck detta hörn av södra Spanien och njut av en vistelse i våra Isla Canela- lägenheter. Tveka inte att kontakta Fastighetsbyrån Hem i solen!

Bostadsområde med hiss, porttelefon med video, parabolantenn för satellit-TV och förinstallation för kommunikationssystemskablar. Lägenheterna har förinstallation för luftkonditioneringssystem kyla/värme med värmeväxlare (splitsystem) för anslutning i vardagsrummet och vart och ett av sovrummen. Fristående system för eluppvärmning. Larm, säkerhetsdörr, fönster med dubbelglas, typ Climalit, med persienner, utvändig finish i PVC. Möblerat kök med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys samt varmvattenberedare.

FAKTA

  • Fyravåningshus plus bottenplan.
  • Rum: 2–3 sovrum, kök, vardagsrum och terrass.
  • Bostadsyta från 95 kvm.
  • Terrasser från 13 kvm.
  • Köket är utrustad med vitvaror.

PRISER

  • En 3:a rums varav 2 sovrum från 184 000 €.
  • En 4:a rums varav 3 sovrum från 219 000 €.
  • På priset tillkommer cirka 14 procent, därav 10 procent spansk bostadsmoms och resten, 3–4 procent, spanska administrativa/juridiska avgifter.

LEVERANS

  • Inflyttbar med nycklar i hand.

OMGIVNING

Isla Canela erbjuder något för alla. Det ligger i Ayamonte med Algarve i Portugal som närmsta granne. De saltträsk som omger ön är ett naturreservat för fåglar (däribland flamingo, häger och örn) och över 3 000 olika arter stannar där för att vila på väg till och från Europa på höst och vår. Ett fantastiskt naturens skådespel. Här finns också en 18-håls golfbana som passar nybörjaren såväl som proffsspelaren. Marina Isla Canela erbjuder 231 flytande kajplatser och ett område med barer, restauranger, butiker och ett stort urval vattensporter.

Isla Canelas vita sandstränder, där EUs blå flagga vajar stolt, sträcker sig hela 7 kilometer. Besök någon av de många strandbarerna där man kan njuta av lokala specialiteter, prova på en vattensport eller ta en skön promenad längs strandpromenaden. Isla Canelas stränder tillhör de bästa i Spanien.

Vårt läge precis på andra sidan Guadinafloden gör det möjligt att besöka Vila Real de Santo Antonio i Portugal som ligger 15 minuter bort. Ingen bil behövs, det är bara att hoppa på färjan. Du får två länder till priset av ett!

Från den vackra staden Ayamonte tar man sig över en bro till ön. Ayamonte är en typisk spansk stad med blommande apelsinträd och torg fulla av kaféer, barer, restauranger, butiker, tapasbarer etc. Det finns kollektivtrafik till och från ön. Staden Huelva ligger bara 30 minuters bilresa bort. Världsstaden Sevilla ligger inte mer än 90 minuter härifrån.

Bostadsområdet ligger mitt emellan två flygplatser. Faro i Portugal ligger närmast (50 minuter på motorvägen) medan Sevilla ligger 90 minuter bort.

Såld 1.900.481 SEK
Sovrum:
3
Badrum:
2
Byggnadsyta:
95 m2
För installerad A/C:
Ja
Pool:
2 pools
Garage:
Ja
Möblerad:
Ja
Vitvaror:
Ja
Tvättstuga:
Ja
Hiss:
Ja
Byggår:
2017
Energi certifikat:
A
Flygplatsen:
50 kms
Avstånd till stranden:
200 m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Kontakta oss

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn