Strandnära lägenheter i Andalucia

(Ref.: Las Arenas)
Atrás
Strandnära lägenheter i Andalucia

Beskrivning

Residens Los Flamencos. Strandnära lägenheter på Isla Canela-Andalucía, Spain

Köp din bostad på Costa de La Luz i Huelva, Andalucía

En privat bostadsförening som ligger vid första strandlinjen. Den består av två hus med totalt 159 lägenheter. Området omges av stora grönområden och har två gemensamma pooler, en för vuxna med belysning i och en barnbassäng. Det finns även två paddelbanor och en tennisbana.

Du får direkt tillgång till stranden från din bostad. Det finns möjlighet att köpa till parkeringsplats och förråd. Bostadsområdet är utrustat med hiss, elektronisk porttelefon, parabolantenn för satellit-TV.

Bostäderna har förinstallerat luftkonditioneringssystem kyla/värme med värmeväxlare (split, ej maskin). För anslutning i vardagsrummet och i varje sovrum. Det finns även fristående system för eluppvärmning. Köket är möblerat med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys, fläkt, spis och varmvattenberedare.

Det finns larm, säkerhetsdörr, fönster med dubbelglas, typ Climalit, med persienner, utvändig finish i PVC. Bygget uppfyller gällande standard för solenergi och brandskydd.

FAKTA

  • Område: Costa de La Luz, Andalucía
  • Bostadstyp: Lägenheter i hus av 4 våningar + bottenplan samt takvåning
  • Bostadsyta från 81-122 kvm
  • Terrass: från 15 kvm
  • Terrass i takvåning: 72 kvm
  • Sovrum: 2 plus vardagsrum, badrum, kök och terrass
  • Badrum: 2

PRISER

  • Parkeringsplats är inkluderad i priset
  • På samtliga priser tillkommer cirka 14% varav 10% spanska moms och mellan 3-4% går till spanska administrativa/juridiska köpkostnader

INFLYTTNING

  • Direkt. Nycklar i hand.

OMGIVNING

Residens Los Flamencos ligger i Isla Canelas. Isla Canelas erbjuder något för alla. Det ligger i Ayamonte nära Algarves område i Portugal som närmaste granne. De saltträsk som omger ön är ett naturreservat för fåglar (däribland Flamingo, Häger och Örn) och över 3 000 olika arter stannar där för att vila på väg till och från Europa på höst och vår. En fantastisk upplevelse av naturens mysterier. Här finns också ett 18-håls golfbana som passar såväl nybörjaren som proffsspelaren. Marina Isla Canelas erbjuder 231 flytande kajplatser och ett område med barer, restauranger, butiker och ett stort urval av vattensporter.

På de 7 kilometerlånga vita stränderna på Isla Canelas vajar EU:s blå flagga stolt. Besök gärna någon av de många strandbarerna där man kan njuta av lokala specialiteter, prova på en vattensport eller ta en skön promenad längs strandpromenaden. Isla Canelas stränder tillhör de bästa i Spanien.

Det strategiska läget, precis på andra sidan Guadianafloden gör det möjligt att besöka Vila Real de Santo Antonio i Portugal som ligger 15 minuter bort. Ingen bil behövs, det är bara att hoppa på färjan. Du får två länder till priset av ett!

Från den vackra staden Ayamonte tar man sig över en bro till ön. Ayamonte är en typisk spansk stad med blommande apelsinträd och torgen fulla av kaféer, barer, restauranger, butiker, tapasbarer m.m. Det finns kollektivtrafik till och från ön.

Staden Huelva ligger bara 30 minuters bilresa därifrån. Världsstaden Sevilla ligger inte mer än 90 minuter härifrån. Bostadsområdet ligger mitt emellan två flygplatser. Faro i Portugal ligger närmast (50 minuter på motorvägen) medan Sevilla ligger 90 minuter bort. ​

 

Från 177.000 € 1.828.180 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
2
Byggnadsyta:
81-95 m2
Pool:
2 pools
Hiss:
Ja
Byggår:
2020
Värdestreck:
Öst, syd och väst
Energi certifikat:
A
Utsikt:
Utsikt över havet/pool
Flygplatsen:
75 km
Avstånd till stranden:
100 m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Kontakta oss

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn