Takterrass och nära stranden i Punta Prima

(Ref.: Recoleta III)
Atrás
Takterrass och nära stranden i Punta Prima

Beskrivning

Njut av närheten till havet och solen. Lägenhet med takterrass på första strandlinjen

La Recoleta-III. Punta Prima-Torrevieja, söder om Costa Blanca-Alicante.

Residencial vid stranden och havet. Privat och gated bostadsområdet med pooler och stora trädgårdar i den omtyckt orten Punta Prima-Torrevieja. Njut av ditt boende 365 dagar om året. Lägenheten har tre sovrum och två badrum, ett i en suite. Varje hus har luftkonditionering och uppvärmning system. Varmvatten med elektrisk värmare i köket, med stöd från solpaneler. Lägenheten är utrustad med telefonnät, telekabel, marksänd TV och parabol för två satelliter; uttag i vardagsrum, kök och alla sovrum. Bevakningskamera vid entrén och larmsystem med ljuddetektorer på varje våning. Badrummen inredda med vitt porslin. Glaspanel vid badkar och duschar. Värmegolv i alla badrum. Bostäden är väl ljudisolerade. Inredning i lackerat trä (klassiskt) eller vitlackerat trä (modern). Kompletta inredda garderober i alla sovrum.

Exteriören är inspirerad av medelhavsarkitektur i en färgglad och modern stil. Interiören är av klassisk eller modernistisk typ och medför ingen extra kostnad för individuella kundval under byggfasen. Övervakningskameror finns vid gemensamma utrymmen, som är anslutna till säkerhetsvakter. Gemensam trädgård med pooler för vuxna och barn. Parkering och förråd ingår för varje bostad.

I detta bostadsprojekt finns flera alternativ att välja. För specifik planlösning och pris updatering kontakta oss på Hem i Solen. Obs! Samtliga bilder är från utställning bostad.

FAKTA

 • Typ av bostad: Lägenheter i 4- och 5-våningshus. Block 16, 17 och 18.
 • Område: Punta Prima, Torrevieja
 • Bostadsyta: from 84 kvm
 • Terrass: 14,7 kvm
 • Takterrass: 43,7 kvm (För lgh med takterrass)
 • Rum 4 varav 3 sovrum och ett i en suite
 • Badrum: 2 st. med värmegolv
 • Inredda garderober i alla sovrum
 • Kök skåp övre och nedredelar
 • A/C or värme luft
 • Pool för vuxna och barn
 • Garage och källaresrum inkluderade i priset
 • Avstånd till strand: 100 m
 • Avstånd till affärscentrum Punta Prima: 5 minuters promenad
 • Avstånd Alicante flygplats: cirka 40 km

PRISER

Block 16

Enheten med bokstäver A och B samt D har 3 sovrum. Nordläge med havsutsikt och söderläge med poolutsikt.  A och B, har delvis havsutsikt från andra våningen, försäljningspris: 229,000€ och € 239,000€.

Block 17

Enheten med bokstäver A och B har 3 sovrum i detta block. Lgh A, pris 239,000€ har frontal och sidovyer havsutsikt från mitten av huset.

Block 18

Enheten med bokstäver A, B, C och D har 3 sovrum. Enheterna i detta block - A och B har också delvis havsutsikt (genom klyftan som lämnas av tornen framför projektet La Recoleta)

 • På priser tillkommer cirka 14 % varav 10 % moms och resten spanska administrativa/legala köpkostnader.
 • För att få aktuell tillgänglighet och priser kontakta Fastighetesbyrån spanska bostäder - HEM I SOLEN. 

SPECIELLT ERBJUDANDE: Ett paket vitvaror för kunder som köper innan slutet av 30 sept. 2018. Tur/retur biljetter för visningar. Kontakta info@hemisolen.se för mer information.

LEVERANS

 • Tillträde med nyckel i hand!

OMGIVNING

Punta Prima-Torrevieja har medelhavsklimat var människor mår bättre och tillåter alla njuta av stränderna nästan hela året. Vädret i detta område är kontinentalt med milda vintrar och varma somrar, en medeltemperatur på mellan 18 och 25 grader under större delen av året.

Punta Prima har ett köpcentrum 400 meter på gångavståndspromenad. Bara 10 minuter promenad till ditt förfogande finns McDonald, restauranger, barer, kaféer, olika tjänster och andra aktiviteter. Möbelaffär Jysk och andra marknader. Vacker strand och varm plats för att njuta åt klimatet längs kusten. Fem kilometer bort ligger Torrevieja stad med en mängd av tjänster och aktiviteter för barn och vuxna människor längs strandpromenaden. På ungefär samma avstånd och på andra sidan ligger La Zenia Boulevard, ett viktigt centrum med olika aktiviteter, tjänster, affärer och vackra boulevarder. Torrevieja erbjuder bl.a. en Vatten Park där du kan tillbringa en hel dag med familjen. Utöver finns i närhet av bostadsområdet busstrafiken som åker bl.a. till Torrevieja och därifrån till Alicante flygplats.

Bara några minuter bilfärd därifrån kan man njuta åt olika aktiviteter, golf bannor, stränderna och naturen.

Från 219.000 € 2.261.985 SEK
Sovrum:
3
Badrum:
2
Bostadsyta:
86 m2
Luftkonditionering:
Ja
För installerad A/C:
Ja
Pool:
2 pools
Garage:
Ja
Takterrass:
Ja
Golvvärme:
Ja
Hiss:
Ja
Byggår:
2018
Värdestreck:
Nord-syd
Energi certifikat:
A
Flygplatsen:
40 km
Straden:
100 m

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn