Takvåning med utsikt över havet, Marbella

(Ref.: Samara 1809)
Atrás
Takvåning med utsikt över havet, Marbella

Beskrivning

Lägenheter med utsikt över havet, Marbella-Costa del Sol.

Bostadsområde bestående av 169 lägenheter ett till tre sovrum, takvåningar och etagevåningar med två eller tre sovrum. Lägenheter på mellan 63 m² till 157 m²  med fantastiska terrasser och panoramautsikt över Marbella. 5 min till stranden och 10 min till stadens centrum.

Två utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool i SPA anläggningen, bastuavdelning, gym och två jacuzzibad. För varje fastighet ingår ett garage och förråd. Hissar till garage. Privat samfällighet med 24-timmars bevakning.

Samara är ett exklusivt bostadsområde med fantastisk utsikt över havet och berg mot Afrika och Gibraltar. Dess utmärkta läge i Los Altos de los Monteros erbjuder flera golfbanor att välja mellan. Närheten till centrum erbjuder ett brett utbud av restauranger, köpcentra, idrottsanläggningar och ett livligt nattliv. En plats där luft, ljus, hav och berg är i perfekt harmoni för att njuta av sin fritid och semester.

I närheten finner du ett modernt shoppingcenter och de bästa strandklubbarna och marinorna i Andalucien.

Lägenheterna är rymliga, ljusa och utrustade med allt nödvändigt för att säkerställa komfort och avskildhet. En framgångsrik planlösning kombinerar rum med fin utsikt och rymliga ytor. Snaidero köksmöbler, Bosch vitvaror, badrum, garderober och dörrar i exklusiv design, förinstallation av Bang & Olufsen-ljud och satellit-TV, luftkonditionering kyla/värme och golvvärme i badrummen, 24 timmars bevaknings- och larmsystem.

I de gemensamma utrymmena finns två utomhuspooler, stor jacuzzi, solarier, 90m2 fullt utrustat gym, två bastu och en uppvärmd inomhuspool vilket gör Samara till det mest kompletta bostadsområdet i dess omgivning.

Ladda ner dokument i pdf format under menyn.

Fakta:

  • Bostadstyp: Penthouse ref. 1809
  • Rum: 3 varav 2 sovrum och 2 badrum
  • Bostadsyta: 94 kvm
  • Terrass under taket: 95 kvm
  • Allmänt area: 10,68 kvm
  • Priset inkluderar ett förråd och parkeringsplats i garage och vitvaror
  • På priset tillkommer cirka 14% varav 10% moms och resten spanska administrativa/juridiska köpkostnader
Såld 3.305.184 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
2
Bostadsyta:
94 m2
För installerad A/C:
Ja
Pool:
Gemensam
Garage:
Ja
Vitvaror:
Ja
Energi certifikat:
A

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn