Villas och bungalows, Palma de Mallorca

(Ref.: Mallorca R-2)
Atrás
Villas och bungalows, Palma de Mallorca

Beskrivning

Bungalows, fristående villor och parhus med eget tomt i Cala Murada, Mallorca.

Residenset Pilars de Murada R-2.

Pinars de Murada R2 är ett residens som ligger i Cala Murada, vid kusten i Manacor. Det är ett nytt bostadsområde som erbjuder flera olika typer av bostäder att välja mellan; bungalows med trädgård eller med takterrass, fristående villor eller parhus med eget tomt. Pinars de Murada har en förening, kaffebar med uteservering, lekplats, bastu, jacuzzi och en stor gemensam pool med vattensängar och 2800 m² gräs områden med träd och parasoller. Allt inbäddat i en naturlig miljö, omgiven av tallskogar och grönområden, och bara några meter från den vackra stranden i Cala Murada.

Specialerbjudandet gäller fristående villor och parhus med två eller tre sovrum med trädgård och bungalows med två sovrum och två badrum på bottenvåningen med trädgård eller på första våningen med solarium. Alla bungalows har en parkeringsplats utomhus som ingår i priset, villorna och parhusen har egna parkeringsplatser. Dessutom erbjuder vi dig möjligheten att utrusta ditt hem: du kan välja mellan två olika stilar av utrustning, speciellt konstruerade för våra bostäder. Bolaget förvaltar hyran av tjänster som el och vatten åt dig. Från alla bostäder kan du njuta av vacker utsikt över de gröna områdena kring komplexet.

  • Villa med 3 rum from 250,000 €, yta from 148 kvm.
  • Villa med 4 rum from 300,000 €, yta from 168 kvm.
  • På priser tillkommer cirka 14% varav av 10% spanska bostadsmoms och resten spanska administrativa köpkostnader bland annat juridiska handlingar, notarius, land register, stämpel, m.m.

​FAKTA om denna villa med 3 rum, Pris 250,000 €. Ref. 3T, R-2, Blk 1.

  • Bostadsyta: 111 kvm
  • Terrass: 37 kvm
  • Totalt: 148 kvm
  • Trädgård/tomt: 254 kvm
  • Orientering: Nordväst
  • Tillval möbelpaket: 13,800 € plus moms
  • Samfällighetsavgifter: 400 € per år

LEVERANS: Nyckel i hands!

OMGIVNING
Stranden beläget 900 m från Cala Murada och bredvid alla vikar längs kusten Manacor: Cala Murada Calas Domingos Grand och Petit, Cala Antena, Cala Mandia, Cala Romantica, Cala Magrana, etc.

Golfbanan Vall d'Or ligger bara 5 km från bostadsområdet.

FÖRNÖJELSER
Pinars de Murada vilar mellan småbåtshamnarna i Porto Cristo och Porto Colom. Cala Murada erbjuder alla grundläggande tjänster som behövs för det dagliga livet: restauranger; biluthyrning; stormarknader; kemtvätt; banker; postkontor; läkarmottagningar etc. Buss och taxi länkar även Cala Murada med de andra stora städerna på ön. Den närliggande staden Manacor har en tågstation med direkt koppling till Palma de Mallorca, som även kan nås på 35 minuter via motorvägen som förbinder östra och västra kusten.
Utsikt från bostadsområdet:

Från bostadsområdet kan du njuta av utsikten över antingen Pinars De Murada eller Mallorcas typiska och otroligt vackra naturlandskap med tallskogar som omger området.

För mer information och detaljer, kontakta fastighetsbyrån spanska bostäder- Hem i Solen.

Från Såld 2.582.175 SEK
Sovrum:
2
Badrum:
2
Bostadsyta:
111 m2
För installerad A/C:
Ja
Pool:
Gemensam
Byggår:
2015
Energi certifikat:
A
Flygplatsen:
45 km
Avstånd till stranden:
900 m
Avstånd till centrum:
45 min

Kontakt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Jag har tagit del av . Integritetspolicyn